Tips van en voor patiënten met kanker

Heb je wat gehad aan de inhoud deze site en wil je me dat laten weten? Deze website heeft geen contactformulier. Ik heb liever dat je hier een reactie achterlaat om je waardering (of andere reactie) te laten weten.

Zelf wat bijdragen aan Overwegmetkanker.nl?

Ik ben aan het nadenken over hoe ik het voortbestaan van deze site een plek kan geven, zonder dat hij van mij afhankelijk blijft. Ik leef steeds verder 'na' mijn ziekte, waardoor ik zelf niet meer in aanraking kom met ervaringen die de relevantie van oude tips toetsen of nieuwe tips doen ontstaan. Voor een goede ranking op Google is regelmatig wat aanpassen aan je site nodig, iets wat ik al een hele tijd niet meer gedaan heb. Desondanks stijgt het aantal bezoekers van de site per dag nog steeds. Het zijn er nu iets van 150-180. Dus de site online houden is toch wel iets wat ik voorsta. Maar hoe zorg ik dan dat ik weet of links nog werken en of de middelen waarnaar op de site verwezen wordt nog te koop zijn? Mocht je een idee hebben over een plek voor deze site, of zelf een patient zijn die de persoonlijke afstand, anonimiteit en distantie op kan brengen om deze site in ere te laten voortbestaan, stuur me dan een bericht via dit formulier. Daar ontvang ik meldingen van. Ik hecht er wel echt aan dat de persoon of organisatie die de site overneemt begrijpt waarom hij nu in elkaar zit, zoals hij in elkaar zit. Deze site vult een gat, omdat de meeste formele informatiebronnen nu eenmaal wat anders doen en veel patienten die actief worden in de 'kankerwereld' een andere drijfveer hebben.

Onjuiste informatie of onveilige tip gevonden?

Ben je arts of specialist en zie je een tip staan waar je bezwaar tegen hebt vanwege bepaalde bijwerkingen, of mogelijke negatieve effecten op een behandeling, geef dit dan aan me door, door contact met me op te nemen via mijn blog of twitteraccount. Ik kan dan een waarschuwing aan de tip toevoegen, of de tip weghalen. Patiënten zijn nu eenmaal geen artsen. Ik heb daarom mijn best gedaan om de content op deze pagina te toetsen aan de kennis en input van de specialisten die ik via mijn netwerk op twitter ken.

Privacy en verzoeken om tekstaanpassing van verwijzingen naar jouw site?

Vanwege de vernieuwde privacy/datawetgeving heb ik besloten het contact- en tipformulier dat aan deze site was toegevoegd weg te halen. Om tips en reacties achter te kunnen laten, moest je er namelijk je emailadres achterlaten en waren er ook velden opgenomen waar je desgewenst je telefoonnummer en naam op kon geven. Iets wat ik nooit heb gewild en wat voor mij ook niet nodig was, en wat ik dan ook niet bewaren wil. Ik kies zelf immers ook bewust voor anonimiteit. Maar de formats voor dat soort formulieren bevatten helaas altijd de vraag naar dat soort gegevens, om spam te voorkomen en om de echtheid van tipgevers te bevorderen. Dus ik kon er niet omheen. De vernieuwde wetgeving doet me nu besluiten om die deur dan maar dicht te gooien.

Mochten er gegevens van je op deze website staan die je graag aangepast ziet, neem dan contact met me op via mijn twitteraccount, blog of facebook. Ik zal de gegevens zo snel mogelijk aanpassen.

Pin It