Tips van en voor patiënten met kanker

Tipformulier

Geef met dit formulier je tip of opmerking door.
De velden met een * zijn verplicht.
Mijn tip*
Ongeldige invoer

Naam
Ongeldige invoer

E-mail*
Dit lijkt geen geldig e-mailadres.

Antispam check*
Antispam check
Andere code svp.Probeer het nog eens.

Voorwaarden gelezen?*
Ongeldige invoer

Heb je ook een tip?

Heb je een tip waar andere patiënten ook wat aan kunnen hebben, geef dit dan door via het tipformulier op deze pagina! Beschrijf het symptoom of de klacht, het middel dat helpt en indien van toepassing waar het te koop is. Andere patiënten kunnen er heel erg mee geholpen zijn!

Heb je een correctie/ waarschuwing die je door wilt geven?

Ben je arts of specialist en zie je een tip staan waar je bezwaar tegen hebt vanwege bepaalde bijwerkingen, of mogelijke negatieve effecten op een behandeling, geef dit zo snel mogelijk door! Ik kan dan een waarschuwing aan de tip toevoegen, of de tip weghalen. Patiënten zijn nu eenmaal geen artsen.

eHealth en andere initiatieven

Er is veel aanbod ontwikkeld en bedacht voor (kanker) patiënten. Het valt helaas niet mee de app, site, of het programma op het juiste moment in beeld te brengen bij de juiste patiënten. Daarom vind je onder '(Online) Hulp initiatieven' pagina's waarop dat aanbod verzameld staat. Via het formulier een initatief aanmelden kun je nieuw aanbod doorgeven. Het hoeft geen eHealth te zijn, als het maar aanbod is vanuit een goed hart ontstaan, niet puur commercieel gedreven. Doe dit niet via het tipformulier. Ik heb de juiste informatie nodig om het initiatief te kunnen plaatsen.